Ik Ben..
Praktijk Kinder- en jongerencoaching 

Tarieven 

Kennismaking in mijn praktijk of telefonisch

Gratis

Intakegesprek op locatie (60 min.)

€ 65,- + € 0,21 per km

Coaching sessie kind/jongere (60 min.) incl. materiaal en voorbereiding

€ 65,-

Ouder(coaching)gesprek of (tussen)evaluatie (per 30 min)

€ 30,-

Coaching sessie met kind/jongere op locatie of gezinssessie (60 min.)

€ 70,- + € 0,21 per km 

 

Een coaching sessie met het kind/jongere duurt 60 minuten. (60 minuten sessie + ongeveer 15 minuten nabespreken met de ouder die het kind op komt halen.) Bij een jongere is deze mogelijkheid er ook, maar meestal is het gesprekje met ouders, na de sessie, telefonisch of per mail.

Je kunt ervoor kiezen om, na ongeveer drie sessies met je kind/jongere, een evaluatiegesprek te plannen met alleen de ouder(s). We kunnen dan samen bespreken hoe het gaat en of er nog andere thema’s uit de sessies naar voren zijn gekomen.

Telefonisch- en/of mailcontact is bij de sessies inbegrepen. Aan de hand van de hulpvraag bespreken we samen met welke regelmaat de coaching sessies plaatsvinden. Het is natuurlijk niet exact aan te geven, maar in de meeste gevallen kun je het traject met 4 tot 6 sessies afronden. In overleg maken we steeds een nieuwe afspraak voor de volgende sessie. Je kan dus ook elk gewenst moment weer stoppen. Kies je voor een traject coachen op Natural Skills, duurt het langer dan 4 tot 6 sessies om je de materie eigen te maken. Dit traject vergt veel oefening en geduld.

Alle bedragen zijn inclusief materiaal en 21% BTW. Kind- en jongeren coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Kind- en jongeren coaching kan eventueel worden vergoed via het Persoons Gebonden Budget (PGB). Informeer voor de mogelijkheden bij de intern begeleider of de zorgcoördinator op de school van je kind.

Tot 24 uur van tevoren kun je de afspraak kosteloos verzetten of afzeggen. Als de afspraak te laat wordt afgezegd zal de volledige sessie in rekening worden gebracht.

De factuur ontvang je, inclusief een betaalverzoek, per e-mail na afloop van iedere sessie. 

Voorwaarden
Door het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
LinkedIn