Ik Ben..
Praktijk Kinder- en jongerencoaching 

Wie ben ik?

De vraag "wie ben ik?" is voor velen een levenslange zoektocht. Maar als je stil bent, luistert en voelt hoe het van binnen met je gaat kun je een glimp opvangen van je echte zelf. Als gediplomeerd kindercoach (Sonnevelt opleidingen), faalangst-reductietrainer (Rigardus - Jan Ruigrok), coach in begeleiden op Natural Skills en talentcoach bij project FLOW!, hoop ik bij te dragen aan het (zelf-)inzicht van kinderen en jongeren. Samen te kijken naar wie ze van binnen zijn en ze zelf te laten (ont-)dekken welke talenten ze hebben, waardoor hun (zelf-)vertrouwen groeit. Want een kind voelt zich veilig als het zichzelf mag zijn.


Zelfvertrouwen krijg je als je jezelf vertrouwen geeft. En kinderen krijgen zelfvertrouwen als je ze vertrouwen geeft.

 

Mijn naam is Francis van Schaik (1973) en ik woon samen met mijn man, twee zoons en onze teckel Pip in Vleuten. Ik geniet van lange wandelingen maken met Pip, lees graag boeken, teken en schilder en probeer dagelijks even op mijn yogamat te zitten. Naast mijn gezin werk ik drie dagen per week op het Niftarlake College waar ik met met jongeren werk. Ik geef o.a. faalangst-reductietraining en arrangement-begeleiding. Geen dag is hetzelfde en ik ga altijd met plezier naar mijn werk. Jongeren zijn verfrissend en zodra je hun vertrouwen wint, delen ze de mooiste verhalen.

Maar kinderen en jongeren worstelen ook met zichzelf, wat voor mij een reden was om mijn eigen praktijk te starten. In deze roerige tijd hebben ze behoefte aan extra aandacht, een luisterend oor, zonder oordeel. Tijdens mijn opleidingen en ook door yoga en meditatie, heb ik geleerd naar binnen te kijken en bewust te zijn van mezelf en mijn houding. Dit wil ik ook overbrengen op kinderen en jongeren. Door (zelf-) inzicht leren ze keuzes maken die goed bij ze passen, waardoor ze, op hun eigen manier, volledig tot bloei komen.

  
 
 
 
E-mailen
Map
Info
LinkedIn